Logo Re Mauri
0897633687

New Year’s Eve 2018

New Year’s Eve 2018

We are pleased to present you New Year’s Eve dinner menu created by Chef Lorenzo Cuomo.

 

Amuse-bouche:
Vele di Rosso di Mazara con Fior di Latte di Agerola, Bottarga di Tonno, Soffice di Olio Extra Vergine D’Oliva

Antipasto:
Capasanta con Tuberi, Radicchio e Freselle di Agerola

Primi:
Tortelli ripieni di Ragù Genovese, Cremoso di Parmigiano Vacche Rosse e Tartufo Nero

Riso Carnaroli Gran Riserva all’Acqua di Peperone, crudo di Scampi e polvere di Capperi

Secondo Pesce:
Filetto di Scorfano in Guazzetto di Frutti di Mare con sfoglia di Pane alla Pizzaiola

Pre-dessert:
Cocco, Kaki e Cannella

Dessert:
Ricotta, Pere e Cioccolato

Allo scoccare della mezzanotte:
Zampone di Maiale fatto in casa con purea di Patate e Zuppa di Lenticchie

Piccola Pasticceria Partenopea

 

€ 220,00 per person, beverage not included.
The Maitre recommends a wine tasting paired with the menu € 90,00 per person (optional).

 

Wine Tasting:

Dubl Rosato – Feudi di San Gregorio

Sauvignon Alto Adige 2016 – H. Donà

Viognier Lazlo 2013 – Omina Romana

Poggiomandorlo Maremma Toscana 2008 – Poggiomandorlo

Zingarella Moscato di Baselice – Masseria Parisi

Brut Tradition – Pascal Redon Re Maurì

Guitar, violin and a sweet female voice will entertain you during the evening with a music repertoire ranging from jazz to bossa nova. 

 

 

Book Now

220€per person

Book

I consent to the processing of personal data in accordance with Italian law 196/2003*

Sign up for our newsletter to stay informed.

Fill all the request fields (*)
Booking sent successfully, thank you for using our booking form.
Make your reservation